top of page
WhiteParagonTransparent.png
discord-1-555369.webp

AID

Leuk dat je interesse hebt in WSG Paragon, de game vereniging van Wageningen!

We hebben verschillende activiteiten tijdens de AID. Als eerste de workshops. We organiseren twee verschillende workshops waar jij met je groepje naartoe kan gaan! Een pub quiz en Jackbox.

Bij de Pub Quiz worden vragen gesteld over verschillende games, maar ook over algemenere zaken, zodat het leuk is voor iedereen!

Deze workshop word georganiseerd in lokaal B4050+B4051 in het forum. Het winnende team krijgt ook een klein prijsje.

Jackbox is een game waar iedereen plezier aan hebt, het bestaat uit allemaal kleine games waardoor je je groepje ook beter leert kennen.

Je kunt Jackbox spelen in lokaal B3031+B3032, ook in het forum.

Daarbij staan we natuurlijk ook op de marktkraam bij de Student Associations. Als je langskomt kan je een mini game spelen waarbij prijzen te winnen vallen.

Na de eerste AID, 15 augustus, organiseren wij een pubquiz in Pub61, waar je een gratis drankje van ons krijgt! Na de tweede AID ,22 augustus, organiseren we een smash toernooi. Je bent natuurlijk van harte welkom bij beide evenementen, ongeacht naar welke AID je gaat.

September

WSG Paragon bied een hoop evenementen aan, van bordspellen naar games, maar ook wat creatievere dingen. September geeft een voorproefje van deze verschillende soorten evenementen is daarom ook helemaal gratis voor iedereen! De evenementen zijn te vinden op de flyer of op de website.

Als je je nu ook inschrijft dan krijg je een klein mentorgroepje waarmee je samen kan gaan eten, naar evenementen gaan en Paragon beter leren kennen! Soort van jaarclub, maar dan zonder de verplichtingen.

Lidmaatschap

Lidmaatschap bij WSG Paragon kost €39,95 per jaar, waarmee je toegang hebt tot alle evenementen. Je mag gratis meedoen met competities binnen de vereniging, maar ook competities waarmee de vereniging aan meedoet. Zoals bv League of Legends, smash of schaken.

Je krijgt toegang tot de verschillende WhatsApp groepen en nog meer toegang in de Discord

Zie hier beneden voor meer informatie over de verschillende soorten evenementen binnen de vereniging en kijk hier voor meer informatie. Als je nog verdere vragen hebt, vraag ze dan via Discord of stuur een email naar het bestuur

bottom of page