top of page
AID2022.png

AID 2022
                               
Spot on

discord-logo-black-and-white.png
AID logo 2022.png

 

 

Leuk dat je interesse hebt in WSG Paragon – dé Studenten Gamevereniging van Wageningen.

Tijdens de AID kan je ons vinden op de infomarkt op 24 augustus. Hier kan je met verschillende leden praten over hun ervaringen met WSG Paragon en kun je je telefoonnummer achter laten om vrijblijvend toegevoegd te worden aan de whatsapp groep!

WSG Paragon gebruikt 2 manieren van communicatie: WhatsApp en Discord. WhatsApp word gebruikt voor het versturen van anouncements of om gewoon gezellig te praten. De discord word gebruikt om foto’s te sturen, te gamen en voor online evenementen.

Voel je vrij om gelijk onze discord te joinen, hij is open voor iedereen!

AID.png

WSG Paragon biedt een hoop evenementen aan, variërend van bordspellen tot games. In september zullen verschillende soorten evenementen georganiseerd worden die gratis zijn voor iedereen! De evenementen zijn te vinden op de markt of op de website.

 

Je hebt geen enkele verplichtingen als je je inschrijft. Keuze voor participatie bij de evenementen is volledig vrijblijvend en het is mogelijk om je op elk moment van het jaar in te schrijven. 

Lidmaatschap bij WSG Paragon kost € 20,- per halfjaar. Dit geeft toegang tot alle evenementen. Je mag gratis meedoen met competities binnen de vereniging, maar ook nationale competities waar de vereniging aan meedoet. Enkele voorbeelden zijn de League of Legends DCL, Super Smash Bros. Ultimate en het oude vertrouwde schaken.

Je krijgt toegang tot de verschillende WhatsApp groepen en  de Discord. 

Kijk rond op de website voor meer informatie of klik hier voor meer informatie over de evenementen, toernooien of de games die wij spelen. Als je nog verdere vragen hebt, stuur ze dan via Discord of via een email naar het bestuur

672905_calendar_512x512.png
img_83944.png
bottom of page