Whatsapp_AID_chat.png

AID 2021
                               
Out of this world

discord-logo-black-and-white.png
AID logo 2021.png

                                             

Leuk dat je interesse hebt in WSG Paragon - de Studenten Gamevereniging van Wageningen!

WSG Paragon organiseert verschillende activiteiten tijdens de AID. Om te beginnen met de workshops. Er zullen twee verschillende workshops worden georganiseerd tijdens zowel AID 1 als AID 2 waar jij met je groepje naartoe kan gaan! De workshops bestaan uit een pub quiz en een Jackbox workshop.

Bij de pub quiz zullen er, onder het genot van enkele alcoholische versnapering, (game) vragen gesteld worden. Deze workshop wordt georganiseerd in lokaal B4050+B4051 in het forum. Het winnende team kan een prijs winnen.

Jackbox is een verenigingsfavoriet die bestaat uit komische mini-games. Een perfecte activiteit om jouw groepsgenoten beter te leren kennen! Je kunt Jackbox spelen in lokaal B3031+B3032, ook in het forum.

Daarnaast staan we natuurlijk ook op de infomarkt op 14 en 19 augustus. Een prima mogelijkheid als je meer over de vereniging te weten wilt komen. 

Op 15 augustus organiseren wij een pub quiz in Pub61 waarbij we als vereniging het eerste drankje vergoeden! Op 22 augustus organiseren we een smash toernooi. Je bent natuurlijk van harte welkom bij beide evenementen. De pub quiz en het Smash tournooi valt tussen - en buiten de AID in.

AID.png

WSG Paragon biedt een hoop evenementen aan, variërend van bordspellen tot games. In september zullen verschillende soorten evenementen georganiseerd worden die gratis zijn voor iedereen! De evenementen zijn te vinden op de flyer of op de website.

 

Indien je besluit om jezelf in te schrijven bij WSG Paragon zul je ter introductie in een mentorgroepje geplaatst worden waarmee je bijvoorbeeld samen kunt gaan avondeten, naar de evenementen mee kunt gaan. Samen zullen jullie Paragon beter leren kennen! Je hebt geen enkele verplichtingen als je je inschrijft. Keuze voor participatie bij de evenementen is volledig vrijblijvend. 

Lidmaatschap bij WSG Paragon kost € 20,- per halfjaar. Dit geeft toegang tot alle evenementen. Je mag gratis meedoen met competities binnen de vereniging, maar ook nationale competities waar de vereniging aan meedoet. Enkele voorbeelden zijn de League of Legends DCL, Super Smash Bros. Ultimate en het oude vertrouwde schaken.

Je krijgt toegang tot de verschillende WhatsApp groepen en  de Discord. 

Kijk rond op de website voor meer informatie of klik hier voor meer informatie over de evenementen, toernooien of de games die wij spelen. Als je nog verdere vragen hebt, stuur ze dan via Discord via een email naar het bestuur

672905_calendar_512x512.png
img_83944.png
Schedule_overview_for_website_AID_1_edit
Schedule_overview_for_website_AID_2_edit