top of page

veelgestelde vragen

Euro munten

Hoeveel kost het per jaar?

Lid zijn van Paragon kost €40,00- per jaar. Dit betaalt in principe voor alle events die we organiseren, met uitzondering van een paar events waarbij extra betaald moet worden. 

Update: 2022

Gaming Toetsenbord

wanneer kan je lid worden?

Lid worden kan het hele jaar lang. Het enige voordeel wat er is om je aan het begin van periode 1 aan te melden is dat de maand september gratis is en er extra events georganiseerd worden, zodat de nieuwe leden goed geïntegreerd kunnen worden.

Update: 2022

College studenten

Moet je student zijn om lid te worden?

Nee, iedereen mag lid worden van Paragon. Je hoeft zelfs niet student te zijn bij de WUR.

Update: 2022

Forum.png

Heeft Paragon een vaste locatie?

WSG Paragon heeft geen verenigingshuis . De offline evenementen worden voornamelijk op het Forum georganiseerd.

Update: 2022

WBG_Final_NoBackground-e1565987687525.png

wat is het verschil tussens ons en boardgamers Wageningen?

WBG is puur gefocust op bordspellen. Bij Paragon wordt alleen tweewekelijks bordspellen gespeeld, maar daarbij nog veel andere events, waaronder ook DnD. Ons lidmaatschap is hierom ook iets hoger. Behalve snacks en drinken bij events, organiseren wij ook grotere events zoals tournaments met andere verenigingen, excursies, en pubquizzen. In kort, wij organiseren vaker en hebben meer variatie in onze events.

Update: 2023

Gamen met andere studenten

Extra info

klik op een categorie om meer over wsg paragon te leren

Checklist

Update: 2022

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Ten eerste, welkom! Je zult snel een email ontvangen van de secretaris met daarbij links voor de verschillende whatsapp groepchatten. Hierin wordt over die specifieke game gepraat en ook afspraken gemaakt over wanneer jullie samen kunnen gaan gamen!

Je zult automatisch in de algemene whatsapp of signal chat worden geplaatst. In de email staat ook een rekeningnummer, betaal hieraan de € 39,95 zo snel mogelijk.

bottom of page