LID WORDEN

Leuk dat je overweegt lid te worden van WSG Paragon.

Als je al zeker weet dat je lid wilt worden kun je op de knop hiernaast klikken. Deze zal je doorsturen naar het aanmeldformulier. 

Op deze pagina staan antwoorden op eventuele vragen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met het bestuur. 

Hoeveel kost het per jaar?

Lid zijn van Paragon kost €15,00 per halfjaar. Dit betaalt in principe voor alle events die we organiseren, met uitzondering van een paar events waarbij extra betaald moet worden. Indien je ver buiten Wageningen woont en/of niet aan de WUR studeert kan je online lid worden. Hierbij betaal je €7,50 per halfjaar, maar daarbij heb je geen toegang tot de offline events.

Wanneer kan je lid worden?

Lid worden kan het hele jaar lang. Het enige voordeel wat er is om je aan het begin van periode 1 aan te melden is dat de maand september gratis is en er extra events georganiseerd worden, zodat de nieuwe leden goed geïntegreerd kunnen worden.

Moet je student zijn om lid te worden?

Nee, iedereen mag lid worden van Paragon. Je hoeft zelfs niet student te zijn bij de WUR. Indien je op een andere universiteit of in het buitenland studeert, kun je online lid worden.   

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Ten eerste, welkom! Je zult snel een email ontvangen van de secretaris met daarbij links voor de verschillende whatsapp groepchatten. Hierin wordt over die specifieke game gepraat en ook afspraken gemaakt over wanneer jullie samen kunnen gaan gamen!

Je zult automatisch in de algemene groepschat worden geplaatst door de secretaris, mits je hiervoor toestemming geeft. 

Als je je niet voor of in september hebt aangemeld zal in de email ook een rekeningnummer staan. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de €15,00 hieraan overmaakt. 

Heb ik een proeftijd?

Er is geen proeftijd tenzij je je in de zomervakantie of in september hebt aangemeld. Je mag altijd voordat je lid wordt maximaal 2 keer aan een event meedoen om te kijken of de vereniging wat voor jou is!

Paragon esports wageningen

contact:

facebook.png